Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sempre Dritto Tour
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sejururi si circuite turistice
50 €
Brand
Agentie de turism
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Sempre Dritto Tour a fost fondata in anul 2003 de domnul Eugen Paulet si este una din agentiile de turism tour operatoare din Romania, care oferta turistilor o gama variata de sejururi si circuite atat in Romania cat si in strainate.

Sempre Dritto Tour cu o puternica personalitate, aspira mereu sa vina cu ceva nou pe piata, adaptabila la cerintele celor mai exigenti clienti si la tendintele pietei.

Agentia noastra are placerea sa va duca in diverse destinatii din lume intr-un mod diferit fata de cel cu care ati fost obisnuit.

Serviciile oferite de agentia Sempre Dritto Tour sunt :

Rezervari /emiteri bilete de avion orice destinatie ;
Sejururi interne/externe;
Circuite interne/externe;
Asigurari de calatorie ;
Rent a car;
Destinatiile oferite de agentia Sempre Dritto tour sunt : Turcia, Bulgaria, Grecia, Spania, Franta, Italia, Anglia, Austria, Dubai, Maldive, Bora Bora, Seichelles, Israel.

Sempre Dritto tour organizeaza circuite interne cu autocarul , circuite externe cu autocarul si avionul. Firma noastra colaboreaza cu cei mai importanti tou-operatori din tara , cum ar fi : Marshal, Prestige, Paralela 45 , Christian Tour, Iri Travel,.
Agentia noastra pune la dispozitia turistilor si produse individualizate.

Informatii, rezervari, consultanta turisticape site-urile web www.sempredritto.ro , www.sempredrittotour.ro si www.sempredrittotour.it
E-mail : office@sempredrittotour.ro

Telefon 0233.744902
0728.228100
0728.228101
Din Gura in Gura